Speel-o-theek

Speel-o-theek

Het huren van denkspeelgoed

Nieuwe speeltjes kunnen vaak erg duur zijn, voornamelijk de denkspeelgoed, en vaak is het zo dat de kat er niet naar om kijkt. Dit is natuurlijk zonde van het geld. Daarom bieden wij deze service aan! De speel-o-theek!

Dit houdt in dat er bij ons speelgoed en eventuele andere benodigdheden voor de kat gehuurd kan worden. Bij het ophalen van de spullen wordt er een borg betaald. Als het spel in goede staat en compleet terug gebracht wordt op de afgesproken datum dan wordt de borg terug betaald. Als het spel te laat teruggebracht wordt dan zijn wij genoodzaakt om een vergoeding te vragen. 

Alle tarieven staan op deze pagina.

Trixie drinkfontein 1,5L

Lekker vers en stromend water. De kat kan bovenop drinken maar ook uit de bak. 

Trixie Cat Activity Fun Board

De Cat Activity Bord bestaat uit 5 verschillende moeilijkheidsgraden aan die de kat één voor één nieuwe geestelijke uitdagingen biedt en dus voor elke kat geschikt.

Trixie Snack Roll

Maak gebruik van de Trixie Snack Roll zodat de kat moet werken voor zijn eten. Dit wekt zijn jachtinstinct op. 

Trixy Cat Activity Turn Around

De Cat Acitivty Turn Around voldoet aan de natuurlijke behoefte van uw kat en biedt lichamelijke inspanning en geestelijke uitdagingen.

Catit Design Senses Voer Labyrint

Stimuleer de mentale en fysieke vaardigheden van uw kat eenvoudig door voeren. Bij deze Voer Labyrint kan de kat al zijn zintuigen gebruiken (exclusief matje).

Surefeed Microchip Voerbak

Sinds kort hebben wij ook de Surefeed in onze speel-o-theek. We hebben er twee op voorraad dus er kan met twee katten getest worden. 

Trixie Cat Activity Snack Box

De snack box heeft drie gaten waar de kat haar eten uit moet halen. De Snack Box geeft lichamelijke bezigheid en geestelijke uitdagingen.

Friendly Pet Strategie Spel

Stop het voer in de bolletjes en doordat er een gat in zit kan de kat het eten ruiken. 

Silicone anti-schrokmat

Een anti-schrokbak biedt de kat een geestelijke uitdaging aan.

Tarhong Anti Schrok (33x33x4)

De Tarhong Anti Schrok Voerbak Slow Chow Blauw 33 cm 1650 ml is een slowfeeder die zorgt dat de kat langzamer eet, gemaakt van duurzaam kunststof. 

Tarhong Anti Schrok (25x25x4)

De Tarhong Anti Schrok Voerbak Slow Chow Grijs 25 cm 700 ml is een slowfeeder die zorgt dat de kat langzamer eet, gemaakt van duurzaam kunststof. 

Tarhong Anti Schrok (18x18x3)

De Tarhong Anti Schrok Voerbak Slow Chow Wit 18 cm 230 ml is een slowfeeder die zorgt dat de kat langzamer eet, gemaakt van duurzaam kunststof. 

Anti-schrok bak Groen

Een anti-schrokbak biedt de kat een geestelijke uitdaging aan.

Anti-schrok bak Roze

Een anti-schrokbak biedt de kat een geestelijke uitdaging aan.

Anti-schrok bak Blauw

Een anti-schrokbak biedt de kat een geestelijke uitdaging aan.

*Sommige speeltjes hebben wij wel in bezit maar staat niet in onze speel-o-theek. Bent u op zoek naar een specifiek speeltje neem dan contact met ons op dan kijken we of wij hem hebben of eventueel kunnen aanschaffen. 

Volg ons op Instagram

Time spent with cats is never wasted

- Sigmund Freud