Kittenpakket review #1: Hippe Snuffelzakjes

Kittenpakket review #1: Hippe Snuffelzakjes

Het eerste pakket wat ik besteld heb is bij Hippe Snuffelzakjes. Al een tijdje wil ik de producten van Hippe Snuffelzakjes uit proberen maar heb er geen kans voor gevonden. Nu dat mijn twee boys er zijn wilde ik wat nieuws voor ze kopen en dus heb ik besloten om een kittenpakket te nemen.

Hippe Snuffelzakjes is, net als ik, begonnen als kattenoppas. Ze was begonnen om de snuffelzakjes te verkopen aan haar oppasklanten en door het grote succes is het bedrijf Hippe Snuffelzakjes ontstaan.

In de snuffelzakjes zitten verschillende geuren dus er zit er vast wel 1 in voor elke kat. Er is genoeg keuze uit de verschillende stofjes dus dat maakt het ook super leuk. Ik weet nog niet wat mijn boys leuk vinden en dus vond ik een kittenpakket wel geschikt voor ze. 

De resultaten van mijn onderzoek deel ik graag. 

Bezoek Hippe Snuffelzakjes

Aan welke eisen van de mens voldoet het product?

Als eerste wil ik het over het bestelproces hebben. Ik heb op de website gekeken of ze kittenpakket hebben en hoewel ik al snel vond of ze er wel of niet waren vond ik het overzicht echt zo onduidelijk. Persoonlijk vind ik de website te druk en kan ik niet goed focussen op de afbeeldingen. Ik wilde in 1 opslag een leuk kittenpakket vinden maar dit werd echt wel goed lezen en goed kijken. Omdat er heel veel producten in staan maakt het een goede keuze maken een stuk moeilijker. 

Maar ik heb uiteindelijk gekozen voor het "7delige voordeelpakket kitten" van 24,95. Dat viel natuurlijk in mijn budget van 25 euro dus komt goed uit. De omschrijving gaf aan dat de zakjes gevuld zou worden met verschillen geuren en dat wilde ik ook dus top. 

Toen ik het pakket wilde bestellen zag ik dat de verzendkosten 6,95 waren maar als ik voor 5 euro meer nog een product uitkoos dan waren de verzendkosten gratis...dus wat heb ik gedaan? Ja, een extra product uitgekozen van 5,95. Het zoeken van een extra product heeft mij geloof ik nog meer tijd gekost dan het uitzoeken van het kittenpakket. Zoals ik al zei, ik vind de overzichten te onduidelijk. Ik kan er niet gelijk uithalen wat voor stof er in het product zit dus ik ben maar voor een zo'n Snuffelzakje Verrassing Ster. Mijn totaal bedrag kwam dus uit op 30,90 euro. 

Het pakket werd via PostNL verzonden en kwam de volgende dag al binnen. Helemaal top dus! Het enig wat ik wel vervelend vond is dat mijn (voor)naam verkeerd was geschreven (Suzan ipv Susan) en nee, dat had ik niet gedaan tijdens mijn bestelling. 

Het pakketje is best fleurig, niet mijn smaak maar wel gezellig. De boys kwamen al gelijk even ruiken wat het was voordat ik het pakket open had gemaakt. 

De producten vond ik nou niet echt netjes verpakt maar er zit wel een tasje bij die ik zelf dan kan vullen voor het geval het pakket voor iemand anders was maar gezien het pakket gewoon voor mij boys zijn heb ik dus totaal niets aan het tasje. 

Het tasje had ik nog maar eventjes gevuld maar de spullen passen er maar net in (en dit is alleen de inhoud van het kittenpakket). Koop je het voor jezelf geen probleem natuurijk maar koop je het voor iemand anders zou ik zelf even een ander tasje kopen. 

Samenvatting

Speeltjes
Snoep
Variatie
Verassing
Prijs
Verzendtijd
Verpakt
Aantal

Auteur

Mijn naam is Susan en sinds 2018 ben ik professioneel kattenoppas. Omdat ik in 2023 twee nieuwe kittens heb genomen ben ik op zoek gegaan naar leuke kittenpakketten. Want wat is er nou leuker dan nieuwe speeltjes zoeken voor je kittens? 

Keurmerken

happy_cats_keurmerk_susan_hoogkamp.120x0-is.jpgff_certified_professional_logo.120x0-is.png

Tip van de dag

 

Prijs

Prijs

Verzendtijd

Verzendtijd

Verpakt

Verpakt

Aantal

Aantal

Aan welke eisen van de kat voldoet het product?

Gezien het pakket uit snuffelzakjes bestaat zitten er natuurlijk speeltjes in want een snuffelzak valt (bij mij dan) ook onder speeltje maar wat ik ook wel erg leuk vind is dat er ook een hengel en muisje bij zit. 

Het kittenpakket bestaat uit 5 snuffelzakjes die allemaal apart verpakt zijn. Op de verpakking staat welke geur het bevat en dat vind ik ideaal! Zo kan ik bij mijn boys kijken welke geuren ze interessant vinden en welke niet. Daarnaast zit er nog 1 speelhengel in en 1 muisje. Het 7delige pakket bestaat dus ook uit 7 speeltjes. Netjes en omdat mijn bestelling 30+ euro was heb ik 3 gratis Ster Snuffelkussentjes erbij gekregen. Deze zijn gevuld met kattenkruid en valeriaan.

(Bij de Ster Snuffelkussentje die ik extra besteld had zat een muisje en een gratis snuffelzakje gevuld met matabi ook.)

 Een heel mooi pakket met leuke variaties want er zit dus van alle geuren 1 in:

1x Matatabi
1x Kattenkruid
1x Valeriaan
1x Kattenkruid en Valeriaan
en 1x "Geur explosie" (Matatabi, kattenkruid en valeriaan)

Alle snuffelzakjes hebben een ander (kleur) stofje en zijn andere groottes. Ook hebben sommige een start en de andere weer een lintje. Ideaal dus om te kijken wat jouw kat nou het leukste vind. 

Het muisje en de hengel "rammelen" dus dat is erg fijn om je kitten er mee "te roepen". 

De valeriaan+kattenkruid snuffelzakje valt in iedergeval in de smaak bij Murphy EN bij Davy!

Informatie

Aantal speeltjes 7
Prijs € 24,95
Verzendkosten € 6,95
Prijs per speeltje ex verzenden € 3,65
Prijs per speeltje incl. verzenden € 4,65

Testteam:

Informatie testteam

Op moment van schrijven zijn Murphy en Davy (het testteam) 14 weken. Ze zijn op dit moment twee weken bij mij en doen het heel goed. Ze maken gebruik van alle huidige speelgoed dus ik vond het een goed idee om nieuw speelgoed te gaan gebruiken.

Waar te koop?

Deze kattenbakvulling is te koop bij de volgende webshop:

Hippe Snuffelzakjes

 

Speeltjes

Speeltjes

Snoep

Snoep

Variatie

Variatie

Verassing

Verassing

Conclusie

Het is belangrijk dat je je kittens stimuleert met geurverrijking. De wereld voor katten bestaat namelijk uit geuren. Met deze snuffelzakjes kan je dat op een veilige manier aanbieden. Door de verschillende geuren kan je dus kijken op welke geur de kat reageert. Het kan namelijk voorkomen dat jou kat juist niet op kattenkruid reageert maar een andere kat weer wel. 

Voor zo'n 3-4 euro per speeltje vind ik de prijs zeker waard en als je er achter wilt komen wat jouw kat leuk vind is zo'n 7delige kittenpakket echt iets voor jou. 

Speeltjes
Snoep
Variatie
Verassing
Prijs
Verzendtijd
Verpakt
Aantal

Deze kattenbakvulling voldoet aan 6 van de 8 selectiecriteria en dat is zeer positief.

Ondanks dat dit pakket niet aan alle punten voldoet raad ik het pakket toch aan omdat er zoveel verschillende geuren in zit. Echt een mooi pakket om te kijken wat jou kitten nou wel of niet lekker vind. 

*Dit bericht is niet gesponsord door Hippe Snuffelzakjes. 

Volg ons op Instagram

Time spent with cats is never wasted

- Sigmund Freud