Product Review: Lucky-Kitty Waterfontein

Product Review: Lucky-Kitty Waterfontein

Al een paar maanden ben ik op zoek naar een fontein die mijn kleine meid niet kan slopen en die een (redelijke) zachte pomp heeft.

Ik heb al verschillen merken geprobeerd. Maar alle plastieken krijgt zij op de een of andere manier open waardoor ik bijna elke dag moest dweilen omdat er weer een hele plas water lag en het filtertje door het hele huis gesleept was. 

Tijdens mijn opleiding heb ik gehoord dat katten het niet zo prettig vinden om gebruik te maken van een plastieken bak maar dat je beter keramiek kan gebruiken. Nu kwam ik heel toevallig deze fontein tegen van 1,5 liter. Natuurlijk moest ik deze proberen. Met de hoop dat Sherry deze NIET kan slopen.  

Onderdelen

Na het pakketje open gemaakt te hebben zie je dat je een paar onderdelen krijgt. 

  • Schaal
  • Deksel
  • Pomp
  • Slang
  • Vloerbeschermers
  • en de handleiding.  

Meer lezen?

Kijk dan op onderstaande website:

Volg ons op Instagram

Time spent with cats is never wasted

- Sigmund Freud