Review: Konijnen Friebel

Review: Konijnen Friebel

Katten zijn van nature geboren jagers en dit is iets wat je niet kan veranderen maar juist moet stimuleren. Een kat heeft speelruimte nodig maar ook (goed) speelgoed waar hij los op kan gaan. Elke kat heeft zijn eigen energielevel en zo moet de ene kat anders gestimuleerd worden dan de andere. De ene kat kan zich goed vermaken met een muisje terwijl de andere kat samen met een hengel moet spelen of een parcours afleggen. 

Als eigenaars moeten wij op zoek gaan naar het speeltje wat bij de kat past. Zo weet ik dat Paddy meer van kattenkruid speeltjes houd en Sherry is meer van de veren. Omdat Paddy en Sherry zo verschillend zijn ben ik altijd op zoek naar het "perfecte" speeltje om ze te blijven stimuleren. 

Konijnen Friebel

Zo kwam ik toevallig op het speeltje uit "Konijnen Friebel". Dit speeltje is een natuurlijk product. Het voelt zacht aan als een konijnen vacht en Sherry vind het geweldig om hiermee te spelen. Ze gooit het speeltje de hele kamer door en vliegt er achteraan om het te vangen voordat ze het weer weg gooit en het hele cyclus opnieuw begint. Heerlijk om te zien! 

En niet alleen Sherry vindt het geweldig maar Paddy ook. Ook hij kan er wel minuten mee zoet zijn. Paddy is helaas geen speler dus elke seconde die hij speelt is weer extra meegenomen. 

Zelfs Tiny vond dit een geweldig speeltje en liep er vaak mee door de kamer. 

Meer lezen?

Kijk dan op onderstaande website:

Volg ons op Instagram

Time spent with cats is never wasted

- Sigmund Freud