Review: (Metale) kattenschep

Review: (Metale) kattenschep

Al een paar weken, misschien wel maanden, zie ik deze schep voorbij komen. Op de video's lijkt het grit er erg makkelijk door heen te vallen en dat wilde ik wel eens proberen. Met een schep gewoon bijna alles eruit hebben. Natuurlijk ligt het een beetje aan wat voor soort grit je heb maar ik wilde het gewoon met mijn grit gebruiken.

De (metalen) kattenschep

Toen ik deze schep ontving dacht ik echt "Wat een groot ding is het toch" en dat is het ook. Hij's zo'n 3-4 centimeter groter dan mijn huidige schep en wat zwaarder. De handvat is ook erg irritant. Er zit best een groot stuk tussen de twee metalen waardoor het best irritant vasthouden is. 

Het gebruik

Ik moet toegeven dat de schep best fijn werk, ondanks dat hij zo groot is. Je hoeft bijna niet te schudden. Het nadeel is, zoals je in dit filmpje zie, is dat hij zo groot is de schep haast niet in het zakje past waardoor ik dus nog wel eens de ontlasting ernaast gooi. Ook blijft ontlasting er nog wel eens in hangen. 

Meer lezen?

Kijk dan op onderstaande website:

Volg ons op Instagram

Time spent with cats is never wasted

- Sigmund Freud