Review: SureFlap Connect

Review: SureFlap Connect

Om voor Paddy een rustpunt te creëren heb ik gekeken wat voor kattenluiken er nou zijn. Natuurlijk wist ik al dat ik er een moest nemen met een chip zodat Sherry en Tiny er beide niet in konden komen. Ik heb besloten om een Microchip Kattenluik Connect te kopen. Dit is een kattenluik op chip en een smart kattenluik. Hiermee kan ik dus ook nog eens zien hoe vaak Paddy de slaapkamer in- of uit gaat. 

Installeren

Ja, het installeren van het kattenluik doe ik zelf niet omdat ik door een hole deur moet boren en ik totaal niet zo'n ster ben daarin dus ik heb even iemand ingehuurd om het voor mij te doen. Voor zo ver ik kon zien wat het allemaal makkelijk te doen. Gat maken, luik erin en vastmaken maar. Ik heb ervoor gekozen om binnen de slaapkamer als "binnen" te kiezen en buiten de slaapkamer (dus de rest van het huis) als "buiten". Dit leek mij heel logisch, gezien hij binnen de slaapkamer zit. Maar in de praktijk had ik het beter anders kunnen doen...

Binnen of buiten

Als Paddy het luikje gebruikt krijg ik een melding op mijn telefoon of Paddy naar "binnen" is gegaan of naar "buiten". Heel handig dus voor mij want zo kon ik dus zien of Paddy er überhaupt gebruik van maakt. Een kattenluikje in de slaapkamer deur is natuurlijk niet het mooiste maar als ik hiervoor Paddy een rust plekje kan geven vind ik het niet erg.

Meer lezen?

Kijk dan op onderstaande website:

Volg ons op Instagram

Time spent with cats is never wasted

- Sigmund Freud