Overige diensten

Overige diensten

japatish probeert een volledig mogelijke aanbod diensten aan te bieden dus niet alleen kattenoppas en kattengedragsadvies maar nog meer diensten. Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje wat wij nog meer aanbieden.

Kattenbakservice bij japatish

japatish - Kattenbakservice

Bent u (tijdelijk) niet in staat om de kattenbak te verzorgen en/of uit te scheppen omdat u bijvoorbeeld slecht te been bent, zwanger bent of een andere reden waarom u niet in staat bent de kattenbakken te doen? Dan kunt u japatish ook inhuren! Afhankelijk van uw wensen kom ik langs om de kattenbak uit te scheppen of helemaal schoon te maken.

Dit is alleen schoonmaken van de kattenbak, wilt u dat ik nog meer voor u doe kijk dan bij mantelzorg.

Mantelzorg bij japatish

japatish - Mantelzorg

japatish biedt ook mantelzorg aan. Dit houdt in dat als u, om welke redenen dan ook, tijdelijk niet of gedeeltelijk voor uw huisdier kan zorgen dan kunnen wij bijspringen waar nodig is. 

Alle werkzaamheden (kattenbak uitscheppen of schoonmaken, eten geven of zelf spelen) zijn allemaal bespreekbaar. Tarieven zijn afhankelijk van de aard van de werkzaamheden in overleg bespreekbaar. 

Geen huisdier? Geen probleem! Ook zonder een huisdier kunnen wij mantelzorg aanbieden. Wij kunnen dagelijks bij u thuiskomen om bijvoorbeeld de post te verzorgen, gordijen open/dicht te doen of planten te verzorgen. Alles is bespreekbaar!

Konijnenoppas bij japatish

japatish - Konijnenoppas

Heeft u alleen konijnen en wilt u op vakantie of een weekendje weg maar niemand die op uw konijnen kan passen? Dan bent u bij mij ook aan het juiste adres! Een konijn vind het vaak ook fijner om in een eigen omgeving te blijven.

japatish komt 1 keer per dag langs om uw konijn aandacht en eten te geven. Het hok wordt (zo nodig) schoongemaakt.

Eventueel is het ook mogelijk om uw konijnen bij mij onder te brengen tijdens uw vakantie. Dit is wel afhankelijk van de plek die ik heb.

* Overige knaagdieren in overleg.

Konijnenoppas aan huis

Oppas aan huis

japatish komt 1 keer per dag bij u langs om voor uw konijn te zorgen.

Konijnenopvang bij japatish

Konijnen opvang

Het konijn verblijft bij japatish thuis. Hok en benodigheden worden ook meegenomen.

Exra diensten

Extra diensten

Heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op.