Taxiservice bij japatish

Taxiservice

Soms moet uw kat, hond of andere huisdier naar de dierenarts, trimsalon of een andere bestemming maar zelf heeft u geen vervoer of heeft u geen tijd om met uw dier er naar toe te gaan door werk of een andere reden. Dan kunt u bij japatish gebruik maken van de taxiservice!

japatish komt dan naar u toe en vanaf uw huisadres rijden wij naar uw bestemming. Wij zetten u dan af en halen u weer op zodra uw weer naar huis mag. 

Eventueel kunnen wij ook begeleiding verzorgen. Dit houdt in als u zelf niet mee kan kunnen wij er wel voor zorgen dat het dier naar de bestemming gaat. 

Dierenarts

De meeste huisdieren gaan minimaal 1 keer per jaar naar de dierenarts voor controle en vaccinaties. Wij kunnen uw dier naar de dierenarts brengen en eventueel onder begeleiding mee gaan. 

Trimsalon

(Half)Langharige katten en zelfs kortharige katten moeten wel eens naar de trimsalon. Wij kunnen uw huisdier halen en brengen naar de trimsalon. Eventueel blijven we bij de kat. 

Overige bestemmingen

In overleg kunnen we u en uw huisdier ook naar een overige bestemming halen en brengen. 

Onder begeleiding

Wij zullen u bij de bestemming begeleiden. Wij halen u en uw huisdier op en gaan samen naar binnen bij de bestemming. 

Zonder begeleiding

Wij zullen uw huisdier ophalen en bij de bestemming mee naar binnen gaan. Eigenaar gaat in dit geval niet mee. 

Alleen

In dit geval gaat u zelf alleen naar binnen. Wij halen u en uw huisdier op en zetten u af op uw bestemming. Zodra de afspraak weer voorbij is komen wij u weer ophalen en brengen u thuis. 

Taxiservice

Voorwaarden

  • Wij verwachten dat u en uiw huisdier klaar staat voor vertrek. Katten en kleine huisdieren worden vervoerd in eigen reismanden. Honden zijn aangelijnd. 
  • Wij zijn beschikbaar op maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 20:00 uur. Woensdag van 9:00 tot 20:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.
    Overige tijden in overleg bespreekbaar. Bij feestdagen rekenen wij het dubbele tarief. 
  • Bij eventuele file of ander oponthoudt wordt de tijd doorberekend. 
  • Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening klant.
  • Uw afspraak verzetten of afzeggen is mogelijk minimaal 24 uur van te voren anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht. 
  • Als wij langskomen en u bent niet aanwezig volgens afspraak berekenen wij de gereserveerde tijd gewoon door. 
  • Betalingen achteraf uitsluitend via pin.

 

Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via het contact formulier.