I Love Happy Cats Keurmerk

In februari 2021 heb ik een ontzettend intensieve digitale opleiding gevolgd over kattengedrag. Deze opleiding wordt gegeven door Anneleen Bru en doordat zij zo gepassioneerd over kattengedrag is wordt jij daar ook alleen maar enthousiast van en ik wist vanaf het moment dat ik haar boeken had gelezen (en de normale bootcamp gevolgd had) dat dit ook iets is wat ik met mijn klanten wil delen. EN dus heb ik geen minuut getwijfeld om deze opleiding te volgend en het keurmerk aan te vragen. 

Wat houd het keurmerk precies in?

"Het is de missie van Happy Cats om katten gelukkiger te maken. We doen dit door katteneigenaars te informeren over kattengedrag, lichaamstaal, training, preventie, management en gedragsmodificatie van gedragsproblemen. Door onderbouwde en gemakkelijk te implementeren tips en adviezen beschikbaar te maken in verschillende vormen en via verschillende kanalen, kunnen we eigenaars helpen om hun kat te bieden wat die nodig heeft om gelukkig te zijn, zichzelf te zijn en daardoor ook gezonder te zijn." - Anneleen Bru, Felinova.

 

Wat houdt dat in voor de kattenoppas?

  • Het welzijn van de kat staat bovenaan
  • Probeer ik katten gelukkiger te maken
  • Tijdens de oppas lees ik altijd het gedrag van de kat 
  • Zo nodig communiceert ik dit met de eigenaar en wat het betekend
  • Ik laat de kat op zijn eigen tempo kennismaken
  • Ik zal ze niet in de nekvel vasthouden, opsluiten of neerduwen
  • De kat is vrij om van mij weg te gaan en zich te verstoppen
  • Ik houd rekening met de stress levels van de kat
  • Ik blijf mij bijscholen door boeken te lezen, opleidingen te volgen en/of cursussen
  • Ik zo veel mogelijk blijf observeren en zo katten te helpen.

Ook interesse in Happy Cats?

Bootcamp Pro

Bootcamp