Ervaren kattenoppas aan huis

Bij Japatish staan we graag voor u klaar als u op zoek bent naar een kattenoppas aan huis. We zijn werkzaam in de omgeving Dordrecht, maar ook in de omgeving van Zwijndrecht en Papendrecht kunt u gebruik maken van onze diensten. Door onze kennis en ruime ervaring kunnen we uw kat tijdens de oppasperiode altijd voorzien van de verzorging die hij of zij nodig heeft. Katten zijn eigenzinnige dieren.

Toch zijn ze zeer gesteld op rust en regelmaat. Een verbreking van deze structuur kan voor de nodige spanningen en stress zorgen. Dit is zeker te merken als u op vakantie gaat of voor een korte of lange periode afwezig bent. Natuurlijk is het geen optie om uw geliefde huisdier alleen achter te laten. Maar, de kat uit zijn eigen vertrouwde omgeving halen is ook niet altijd wenselijk. Een pension is vaak rumoerig, druk en gevuld met andere soortgenoten.

U kunt zich voorstellen dat deze situatie niet prettig is voor de kat. Juist dan is het fijn als u kunt vertrouwen op een ervaren kattenoppas die aan huis komt. Bij Japatish begrijpen we dat als geen ander. Naast het feit dat we gespecialiseerd zijn in de verzorging van katten, zijn we ook in het bezit van voldoende kennis over katten gedrag en welzijn. Dat betekent dat uw geliefde huisdier bij ons in vertrouwde handen is.

Kattenoppas aan huis tijdens uw vakantie

Ook als katten baasje wilt u af en toe kunnen genieten van een welverdiende vakantie of weekend weg. Als oppas voor uw kat tijdens uw vakantie staan we dan ook graag voor u klaar. Daarbij zorgen we er niet alleen voor dat de structuur van uw kat zoveel mogelijk behouden blijft, maar letten we er ook op dat uw huisdier voldoende aandacht krijgt. Een knuffel, een schone kattenbak en speeltijd horen daar natuurlijk bij.

Als kattenoppas in Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht nemen we onze taak zeer serieus. Het is voor ons dan ook belangrijk om vroegtijdig kennis te kunnen maken met u en uw kat(ten). Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen eventuele wensen of bijzonderheden besproken worden, waardoor we altijd een op maat gemaakte verzorging kunnen bieden.

Dit kan nodig zijn omdat uw kat moeilijkheden heeft in de omgang met vreemden, schuw is of gewend is om op een bepaald tijdstip gevoerd te worden. Tijdens de oppasperiode houden we tevens dagelijks een verslag bij. Uiteraard ontvangt u dit rapport van ons nadat de periode is geëindigd. Neem vrijblijvend contact met ons op als u interesse heeft in onze diensten als kattenoppas aan huis.

Wilt u dat ik op uw kat kom passen?
Meld u dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek.

Bekijk tarieven Aanmelden

Time spent with cats is never wasted

- Sigmund Freud

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.