kattenoppas Dordrecht

Ervaren kattenoppas in Dordrecht

Bij Japatish staan we graag voor u klaar als u op zoek bent naar een kattenoppas in Dordrecht. Door onze ruime ervaring in zowel de verzorging als het gedrag van katten, is uw geliefde huisdier bij ons in vertrouwde handen. Zo kunt u met een gerust hart genieten van een welverdiende vakantie of een weekend weg. Katten zijn niet alleen eigenzinnig, maar hechten ook veel waarde aan regelmaat.

Een vaste structuur in het dagelijkse ritme brengt rust met zich mee. Dit voorkomt stressvolle situaties waarvoor katten erg gevoelig zijn. Voor ons huisdier is het vanzelfsprekend dat u als baasje aanwezig bent. Toch is dit niet altijd mogelijk. Bijvoorbeeld als u wilt genieten van een welverdiende vakantie of een korte trip. Ook andere situaties kunnen ervoor zorgen dat u tijdelijk afwezig bent en uw kat niet de verzorging kunt bieden die hij of zij nodig heeft.

Een katten pension is voor het dier niet de meest ideale keuze. De vreemde omgeving neemt voor het dier spanningen en stress met zich mee. Als kattenoppas in de omgeving Dordrecht staan we daarom graag voor u klaar. Uw geliefde huisdier kan op deze manier in zijn of haar vertrouwde omgeving blijven terwijl het wel kan rekenen op de verzorging die het verdiend.

Kattenoppas aan huis omgeving Dordrecht

Door gebruik te maken van een kattenoppas aan huis kunt u uw dier met een gerust hart achterlaten. U kunt niet alleen van onze diensten als kattenoppasser gebruik maken in de omgeving Dordrecht, maar ook als u woonachtig bent in Zwijndrecht of Papendrecht nemen we de verzorging van uw kat graag op ons. Katten vinden regelmaat van groot belang.

Ze worden graag gevoerd op dezelfde tijdstippen en maken van hun dagelijkse activiteiten een echt ritueel. Om deze niet te verstoren, maken we als kattenoppas aan huis ook zoveel mogelijk gebruik van vaste tijdstippen tijdens de verzorging. Als ervaren kattenoppas van uw kat aan huis, komen we graag op voorhand kennismaken met zowel u als uw kat. Voordat u overweegt om van onze diensten als kattenoppas in Dordrecht gebruik te maken, kunt u een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen.

Zo weet u én uw kat precies wie de verzorging op zich neemt tijdens uw afwezigheid. Dit zorgt voor een ontspannen vakantie voor u als baas en een aangenaam verblijf voor de kat. Neem vrijblijvend contact met ons op als u op zoek bent naar een ervaren kattenoppas in Dordrecht. We informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Wilt u dat ik op uw kat kom passen?
Meld u dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek.

Bekijk tarieven Aanmelden

Time spent with cats is never wasted

- Sigmund Freud

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.