Oppas kat vakantie

Oppas voor de kat tijdens de vakantie

Een goede oppas voor de kat tijdens de vakantie is van groot belang. De verzorging van uw geliefde huisdier laat u dan ook liever aan een professional over. Bij Japatish begrijpen we dat als geen ander. Door onze ruime kennis en ervaring zorgen we er altijd voor dat uw kat de verzorging krijgt die het nodig heeft. Uiteraard in de vertrouwde omgeving van het dier. Als oppas voor de kat tijdens uw vakantie, komen we dan ook graag bij u thuis.

Katten zijn gevoelig voor veranderingen of nieuwe situaties. Omdat ze houden van regelmaat en structuur, kunnen deze veranderingen in het patroon voor veel stress en spanning bij het dier zorgen. Zeker als de kat ook nog eens uit zijn eigen vertrouwde omgeving wordt gehaald. Dit is bijvoorbeeld het geval als u kiest voor een katten pension terwijl u tijdelijk of voor een lange vakantieperiode afwezig bent.

Om een dergelijke stressvolle situatie voor het dier te kunnen voorkomen, biedt de kattenoppas aan huis van Japatish uitkomst. Wij zijn dan ook graag de ervaren oppas voor uw kat terwijl u op vakantie bent. Door onze uitgebreide kennis op het gebied van katten welzijn en gedrag, kunnen we uw huisdier altijd de zorg en de regelmaat bieden die het nodig heeft.

Betrouwbare oppas voor uw kat in de vakantie

Voor katten is het behouden van de structuur zeker van belang als u een weekend weg bent of op vakantie gaat. Hoewel uw afwezigheid gemist wordt, blijft de kat zich wel veilig en comfortabel voelen in zijn of haar eigen omgeving. Daarnaast maken we als kattenoppas in Dordrecht zoveel mogelijk gebruik van vaste tijden. Dit kan zijn om het dier te voeden of om de kattenbak te verschonen.

Uw kat weet op deze manier precies waar hij of zij aan toe is terwijl de dagstructuur zoveel mogelijk intact blijft. Dit voorkomt stress en spanningen. Bij Japatish begrijpen we dat u graag wilt weten welke oppas er voor uw kat komt zorgen terwijl u op vakantie bent. Daarom kunt u bij ons altijd een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Dit kan via het contactformulier op onze website, maar u kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen.

Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen, en die van uw huisdier, aan ons kenbaar maken. Zo kan het zijn dat uw kat gewend is om op een bepaalde plaats te eten, of liever met rust gelaten wordt. Als ervaren oppassers zorgen we er ook voor dat de kattenbak geleegd wordt en dat er na het eten tijd over is voor een knuffel of wat extra aandacht in de vorm van spelen. Uiteraard worden onze bevindingen dagelijks bijgehouden in een verslag die u na de oppas periode van ons ontvangt.

Wilt u dat ik op uw kat kom passen?
Meld u dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek.

Bekijk tarieven Aanmelden

Time spent with cats is never wasted

- Sigmund Freud

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.