Over ons

Over ons

Susan Hoogkamp

Altijd al iets met dieren willen doen maar nooit precies geweten wat, ben ik in 2018 begonnen met een opleiding Kattenwelzijnsdeskundige wat inhoudt dat ik o.a. kattenoppas kon worden. Nou dat zag ik wel zitten.

Mijn naam is Susan Hoogkamp en samen met mijn mannetje en onze diva wonen wij in Dordrecht. Sinds 2010 heb ik al katten en door het houden van katten is mijn passie voor deze lieve beestjes begonnen. In 2018 begonnen als kattenoppas (aan huis) en uitgebloeid tot kattengedragsdeskundige, kattenvoedingsdeskundige en kattentrimmer. 

Elk jaar probeer ik mijzelf te ontwikkelen door cursussen en/of opleidingen te volgen om mijn kennis steeds verder uit te breiden. Alles om onze katten zo goed mogelijk te kunnen verzorgen en begeleiden tijdens de oppas of andere diensten. 

Mijn CV

Katvriendelijk

Katvriendelijk

Ervaren

Ervaren

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Gediplomeerd

Gediplomeerd

Hoe het allemaal begon

In september 2010 krijg ik mijn eerste twee katten. Een oud-klasgenoot had een nestje gekregen en toen ik foto's zag was ik gelijk smoorverliefd op Jamie en gezien Paddy de laatste kitten van het nestje was kon ik hem niet achter laten. Als snel had ik door dat Paddy graag op zichzelf was en Jamie ontzettend veel wilde spelen en dus heb ik de beslissing genomen om er een nieuwe kitten bij te zetten: Tiny. 

Gezien ik toen nog niet zo veel wist van kattengedrag als nu had ik paar jaar laten gedragsproblemen en dus ging ik naar een oplossing zoeken. Tiny wilde ik niet herplaatsen en hoopte dat iemand mij kwam helpen. Ik kwam op kattengedragstherapie uit en vond dat wel erg interessant. 

 

Over de jaren heen

Elk jaar probeer ik steeds weer wat bij te leren over de kat. Alles wat ik leer probeer ik altijd eerst uit bij mijn eigen katten als het hun welzijn verbeterd. Ik wil natuurlijk dat mijn katten gelukkig blijven en dan is het belangrijk om te weten wie en wat een kat is. Mijn kennis stopt niet alleen bij het gedrag van de kat maar gaat ook verder naar de voeding en de vacht. 

Ondertussen weet ik net iets meer dan een gemiddelde eigenaar en hoop ik dus ook mijn kennis te kunnen delen met mijn klanten. Want wie wilt nou niet dat zijn kat gelukkig is?

Over ons

japatish

Begin 2018 zijn wij begonnen met ons professioneel kattenoppas bedrijf met als werkgebied Dordrecht en omgeving. Zo zijn wij actief in Papendrecht, Zwijndrecht maar ook Hendrik-Ido-Ambacht. Sinds 10 juli 2018 zijn wij officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. 

Over de jaren heen hebben wij onze diensten uitgebreid naar niet alleen kattenoppas maar ook naar kattengedragsadvies, kattenvoedingsadvies en kattentrimmen. 

De naam japatish is geïnspireerd door de drie mannen en hun diva van Susan. Zo bestaat de naam uit de eerste twee letters van hun namen. JA = Jamie, PA = Paddy, TI = Tiny en SH = Sherry. 
Om meer te lezen over de avonturen van de mannen neem dan een kijkje op de weblog: japati.nl (geschreven door Susan).

japatish

Begin 2018 is japatish gestart als kattenoppas aan huis en kattengedragsadvies met als werkgebied Dordrecht (en omstreken). Vanaf 10 juli 2018 zijn wij ook ingeschreven bij de KVK. 

E-mail: susan@japatish.nl

 

Mijn mannetjes

Mijn mannetjes zijn de inspiratie van de naam japatish. japatish is namelijk opgebouwd uit de eerste 2 letters van hun namen: JA =Jamie, PA = Paddy, TI - Tiny en natuurlijk SH = Sherry.

Wilt u meer lezen over mijn mannetjes en eventuele adviezen over katten? Lees dan mijn blog op japati.nl

Jamie

RIP 6 mei 2018

Paddy

Tiny

RIP 15 december 2021

Sherry

  • DE reden dat ik katten heb
  • Mijn 'pech' katje
  • Etterbakkie
  • Onze diva

Volg ons op Instagram

Time spent with cats is never wasted

- Sigmund Freud