Speel-O-Theek bij japatish

Speel-o-theek

Nieuwe speeltjes kunnen vaak erg duur zijn, voornamelijk de denkspeelgoed, en vaak is het zo dat de kat er niet naar om kijkt. Dit is natuurlijk zonde van het geld. Daarom bieden wij deze service aan! De speel-o-theek!

Dit houdt in dat u bij ons speelgoed en eventuele andere benodigheden voor de kat kan huren. Bij ophalen betaald u een borg. Wordt het spel in goede staat en compleet weer terug gebracht op de afgesproken datum dan krijgt u de borg (min huurprijs) terug. Mocht het spel te laat terug komen dan zijn wij genoodzaak een vergoeding te vragen.

Onze tarieven vind u op deze pagina.

Trixie Cat Activity Fun Board

De Cat Activity Bord bestaat uit 5 verschillende moeiljikheidsgraden aan die de kat één voor één nieuwe geestelijke uitdagingen biedt en dus voor elke kat geschikt.

Trixie Cat Activity Snack Box

De snack box heeft drie gaten waar de kat haar eten uit moet halen. De Snack Box geeft lichamelijke bezigheid en geestelijke uitdagingen.

Catit Design Senses Voer Labyrint

Stimuleer de mentale en fysieke vaardigheden van uw kat eenvoudig door voeren. Bij deze Voer Labyrint kan de kat al zijn zintuigen gebruiken.

Trixy Cat Activity Turn Around

De Cat Acitivty Turn Around voldoet aan de natuurlijke behoefte van uw kat en biedt lichamelijke inspanning en geestelijke uitdagingen.