Reviews

Reviews

Lees hieronder alle reviews. Zelf ook interesse om een review achter te laten? neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

"Susan is heel aardig en kwam bij ons eerst langs voor een kennismaking. Ze heeft op 2 katten en ons konijn gepast tijdens onze vakantie. Je krijgt een berichtje hoe het gaat en een paar foto's. Zeker een aanrader!"

- Sebastiaan R, Dordrecht

"Voor de eerste keer gebruik gemaakt van de diensten van Japatish en dat is prima bevallen. Susan pakt het zeer professioneel aan en het voelt daarom vertrouwd om de zorg voor de twee zusjes Noortje en Floortje aan haar over te laten. Bij ons is Ria, de assistente van Susan, geweest. Zij hield ons goed op de hoogte met berichtjes, foto’s en een filmpje zo vaak als wij wilden. De zusjes zijn niets tekort gekomen. Dus als je een oppas zoekt is dit zeker een aanrader!"

- Annet U, Zwijndrecht

"Susan heeft op onze Fiona gepast. Ik heb de oppasperiode als zeer fijn ervaren. Susan pakt het heel professioneel aan en het voelt dan ook vertrouwd om je kat (en natuurlijk je huis) toe te vertrouwen aan Susan. Onze kat Fiona was ook gelijk dikke vriendjes met Susan! De communicatie met Susan is ook heel erg fijn, regelmatig kreeg ik updates van onze kat. Ik ga zeker weer gebruik maken van de oppasservice van Japatish en kan dit iedereen aanraden."

- Marja K, Hendrik-Ido-Ambacht

"Na een kennismakingsgesprek was het afgelopen weekend zover. Susan kwam voor onze katten Sinister en Sonata zorgen. Beide niet de makkelijkste in het vertrouwen van vreemde. Maar Susan deed het super. Ik durf gerust de volgende keer de zorg van onze katten weer aan Susan over te laten."

- Nathalie L, Papendrecht

"Wij hebben gebruik gemaakt van het gedragsconsult van Japatish. Wij hebben sinds 3 maanden een nieuwe kat. Helaas ging het niet zo lekker tussen de nieuwe kat en onze huidige kat. De katten waren niet echt vriendjes en beten elkaar ook. Onze nieuwe kat Luna is erg angstig, maar voelde zich gelijk op haar gemak bij Susan.Tijdens het gedragsconsult gaat Susan terug naar de basis van de kat. Susan heeft vanwege haar verschillende studies heel veel kennis. Vanwege deze kennis kan Susan de vragen ook beantwoorden en geeft ze een duidelijke uitleg. Susan legt bijvoorbeeld duidelijk uit hoe je om moet gaan met de kat, wat de basis behoeftes zijn van de kat en hoe je ongewenst gedrag kan proberen op te lossen. Door middel van een stappenplan pak je “het probleem” aan. Wij hebben het gedragsconsult als zeer positief ervaren en raden het gedragsconsult zeker aan!"

- Naomi V, Hendrik-Ido-Ambacht

"Susan heeft voor onze 16-jarige Tijger gezorgd en dat is prima bevallen. Ze laat regelmatig via de app weten hoe het gaat en stuurt dan ook foto's mee. Uiteraard kun je ook dagelijks de verslagen lezen die ze online plaatst. Echt super fijn! Tijger kreeg alle aandacht en is volgens mij niets te kort gekomen. Leuk ook de oefeningetjes die ze met hem heeft gedaan, ook al snapte hij niet alles. Het geeft in ieder geval een gerust gevoel om even weg te zijn en Tijger in zijn eigen vertrouwde omgeving aan haar over te laten."

- Yvonne V, Molenaarsgraaf

"Susan heeft drie dagen op mijn twee oude katers gepast. Susan doet dit op een uiterst correcte, betrokken en zorgzame manier en houdt je perfect op de hoogte van wat er speelt. Het is fijn om te weten dat je katten in hun vertrouwde omgeving in goede handen zijn!"

- Katia D, Dordrecht

"Sinds medio juli 2021 is onze poes begonnen met sproeien. Daarnaast leek ze wat gestresst de laatste maanden. Hiervoor wij hebben wij een gedragsconsult afgenomen bij Susan. Susan heeft ons geïnformeerd over de basisvoorzieningen en behoeften van katten. Na enkele aanwijzingen hebben wij ons huis wat katvriendelijker ingericht. Wij merken nu dat onze poes, enkele weken later, weer stuk rustiger is, en veel minder sproeit dan voorheen.  Bedankt voor de professionele hulp Susan!"

- Roel V, Hendrik-Ido-Ambacht

"Wat een gerust gevoel is het als je op vakantie gaat en er thuis op je poezenkinderen word gepast.
Na het zoeken naar goede vorm van oppas kwamen we op de site van japatish.
Wij hebben 2 Britse kortharen genaamd Daantje en Roos dit ras heeft een uitgesproken karakter.
Wij wilde een goede vorm van zorg voor onze kinders .
De kennismaking voelde voor mijn man en mij gelijk goed .
Bij ons heeft Ria opgepast met veel zorg en liefde voor onze poezen.
Japatish is professioneel en ze weten wat ze doen .
Elke dag een update en foto op de app .
En als je thuis komt ontspannen poezen die niet gestrest zijn .
En lieve kadootjes voor de poezen kinders .
Zeker voor herhaling vatbaar 
Dank jullie wel Susan en Ria ook namens Daantje en Roos."

- Annemarie O, Dordrecht

Volg ons op Instagram

Time spent with cats is never wasted

- Sigmund Freud